Hopp til innhold

Josette sengesett i Duck Egg blå.

kr 1.095kr 1.995

Sengesett i josettemønster i fargekombinasjonen duck egg blått og hvitt, i en fantastisk bomullssateng. Det er noe subtilt og raffinert over mønsteret og fargekombinasjonen som gir en luksuriøs følelse.

Varenummer: I/A Kategorier: , Stikkord: ,

Sengesett i Josettemønster i duck egg blå

Mønsteret Josette er et av Laura Ashley sine ikoniske mønstre, som har vært med oss siden 2004. Dette mønsteret ble designet med inspirasjon fra et 19`hundretalls fransk toile stoff som ble oppdaget i våre arkiver. Dette mønsteret med sine svungne og blomstrete design, gjør sin opptreden i flere av våre produktgrupper. Mønsteret, som er særdeles elegant med sine klassiske og franske undertoner, med litt inspirasjon fra Art Nouveau gir en følelse av subtil luksus.

Sengesett i josettemønster i fargekombinasjonen duck egg blått og hvitt, i en fantastisk bomullskvalitet. Det er noe subtilt og raffinert over mønsteret og fargekombinasjonen som gir en luksuriøs følelse. Enkelt å kombinere inn i interiøret, og her kan du skape ditt eget uttrykk med våre produkter og produktserier i både Josette og duck egg blått. Kombiner gjerne med gardinstoff i ensfarget duck egg, slik som Bacall i duck egg blå.

Mønsteret får sin eksklusive og luksuriøse følelse fra det damaskmønstrede designet, det er stilfullt, tidløst og klassisk, og i vår kolleksjon så finner du garantert noe som matcher, da dette er både moderne og tidløst i design og farge.

Sengesettet kommer også i duegrått.

Våre sengesett kommer i flere størrelser:

Singel: B137cm L 200cm, Dobbel: B200cm L200cm, King: B230cm L220cm, Super King: B260cm L220cm

Ved bestilling så er det oppgitt inntil 12 ukers leveringstid, dette er satt for vi har flere artikkelgrupper som er bestillingsvare. Normalt sett så vil sengetøy leveres innen 4 til 8 uker etter bestilling. Vi mottar leveranse fra UK en gang i måneden, og det er det som setter leveringstiden. MEN et sengetøy i Laura Ashley sin fantastiske bomullskvalitet er verdt å vente på.

Produktinformasjon:

Artikkel: Josetteduckegg.
Materiale: 100% bomull 200TC (trådtetthet)
Farge: Duck egg blå
Størrelser: Single, Dobbel, King og Super King
Vaskeanvisning: Maskinvask, følg påsydd vaskelapp

Tilleggsinformasjon

Størrelse

, , ,

Du liker kanskje også…