Viser alle 8 resultater

Klokker

Med våre klokker er du alltid punktlig, samtidig som du tilfører innredningen det lille ekstra. Her finner du den perfekte klokken til hjem og kontor. Hvorfor ikke benytte anledningen til å skaffe deg en ny kjøkkenklokke? Hos oss finner du eksklusive kjøkkenklokker med ramme og urskive i unik design. I klokkesortimentet nedenfor finner du blant annet klokker med romertall.


Mer om Klockor från Laura Ashley
Vårt sortiment inneholder håndplukkede ur og armaturer med førsteklasses design, utførelse og utsmykning. Vi har både gjennomsiktige og fargede urskiver, her er det bare å velge og vrake. Er du ute etter en klassisk modell, anbefaler vi Champagne Gallery, med ramme og urskive i tidløs design. Vil du heller ha en bordklokke, anbefaler vi på det varmeste Holborn eller, om du foretrekker mørkere farger, Henshaw.

Med et klassisk veggur eller en bordklokke gir du hjemmet ditt et personlig uttrykk og skaper en helhet som er vanskelig å oppnå uten klokke. Uttrykk din personlige stil med et av våre flotte veggur eller en klokke du kan plassere på bordet, kommoden eller hyllen. Våre armaturer er utviklet for å vare lenge, men bør behandles med største respekt, ettersom de er håndlagde kunstverk av fineste sort. Vårt interiørtips er at du også tar hensyn til rammen og ikke lar deg blende av stilige visere eller en vakker urskive. Selve innrammingen spiller en stor rolle som designeffekt i innredningen. Alle våre urskiver er utformet med tanke på at viserne og innrammingen sammen skal gjøre det enkelt å se hva klokken er. Finn din nye favorittklokke på tradisjonsrike Laura Ashley, hvor kvalitet og eksklusivitet alltid kommer i første rekke.

Filter products Showing all 8 results
Price
Order By
kr 395