Viser alle 60 resultater

Speil fra Laura Ashley er mer enn bare interiørdetaljer. De har  både praktisk og estetisk funksjon. Hos oss finner du dem i ethvert uttrykk, med hensyn til design, konstruksjon og utførelse. Vårt sortiment består av flere modeller og former, fra klassisk til industriell, fra bruk på gulv til veggopphengte.

På Laura Ashley finner du et sortiment i flere farger og former. Uansett hvilket rom du har tenkt å innrede, så er høy kvalitet alltid et viktig stikkord for oss. En god speilløsning kan skape en følelse av større plass og et mer innbydende hjem. Noen er utformet for montering på vegg, mens andre er mest hensiktsmessige stående mot vegg. Sortimentet består også av mindre versjoner  som passer utmerket i entreen, eller på baderommet. Er du på jakt etter et soveromsspeil, anbefaler vi et større for helfigur.

Vi tilbyr både dekorative  og mer moderne varianter. De er selvsagt produsert av førsteklasses materialer. Sortimentet består av speil med tilhørende ramme i ulike farger og modeller. Vi har alt fra rammer i massivt tre til mer dekorative. Skulle du foretrekke det, tilbyr vi også speil uten ramme eller med en veldig diskré ramme. Vårt tips er å bruke litt tid på valget før du bestemmer deg.

Filter products Showing all 60 results
Price
Order By

Provencale i elfenbenshvitt

Provencale – Ivory Dressing Table Mirror

kr 3.900