Viser alle 32 resultater

Lampeskjermer

Laura Ashley sin kolleksjon av lampeskjermer strekker seg fra det klassiske til det stramme og moderne. Selvsagt utført i den kvaliteten som vi er viden kjent for.

Vi har de klassiske silkeskjermene Fenn, i silke med klassisk hipp i utformingen- Dette gjør den  til en elegant, eksklusiv og tidløs skjerm. Hemsley som er en moderne bøtteskjerm, men i plissert silke. Her kombineres det klassiske og tidløse med en moderne utforming.

Vi har stramme bøtteskjermer i bomull og lin.
Vi har empireskjermer i forskjellig utforming. Lampettskjermer i godt utvalg, skjermer som kan fungere både til tak, leselamper og bordlamper.

Kolleksjonen er allsidig, og den er fargerik.

Våre lampeskjermer kommer i farger og utforminger som er tilpasset kolleksjonen vår som helhet, her skal du kunne finne skjermer som matcher til valg av tapet og gardinstoff.

Så om du trenger en ny skjerm, eller ønsker å bytte ut flere, så har vi både utvalget og størrelsene du trenger.

Leveringstid: Vi har store deler av Laura Ashley sin belysningskolleksjon tilgjengelig for våre kunder. En del av dem er på bestilling, så lenge de er på lager i UK,så vil de bli levert første varelevering etter bestilling, noe som gir en leveringstid på 2-4 uker.

Du vil bli kontaktet av kundeservice etter at bestillingen er lagt, med hva du kan forvente av leveringstid. Noen av våre lamper lages på bestilling, og kan derfor ha lengre leveringstid.

Du kan også få skreddersydde skjermer på bestilling i ditt favoritt Laura Ashley stoff. Hos oss er valgmulighetene mange, er bare fantasien som setter grenser.

Kontakt oss gjerne, eller besøk butikken vår i Universitetsgaten 24 for å se kolleksjonen på nært hold.

Filter products Showing all 32 results
Price
Order By
kr 695kr 995
kr 445kr 745
kr 395kr 895
kr 300kr 895
kr 495kr 895
kr 495kr 895
kr 695kr 995