Hopp til innhold

[ux_banner bg=»http://www.lauraashley.se/wp-content/uploads/2015/11/A9RAFF2.jpg» height=»150px» text_color=»dark» text_align=»center» text_pos=»left center» text_width=»40%» parallax_text=»0″ padding=»10px» parallax=»0″ effect=»» text_bg=»#FFF» text_bg_opacity=»0.75″ link=»»]

Laura Ashley – Gardinguide

[/ux_banner]

[divider width=»full»]

Velkommen till vår gardinguide. Her finner du verdifulle tips og instruksjoner om oppmåling, gardinsøm, opphenging og vedlikehold av gardiner. Gardinguiden er ment til og gi generelle råd og vink.

[divider width=»full» height=»1px»]

[tabgroup_vertical title=»Generell informasjon»]

[tab title=»Opphenging»]

Hver gardin er unik
Har du kjøpt ferdigsydde gardiner, eller bestilt gardinsøm/målsøm. Så følg instruksjonene til anbefalt opphenging.

Se til at gardinene ikke henger for nærme vindu, eller varmeovn/radiator
Unngå plassering der det kan oppstå kondens, varme eller for mye tørrhet.
Slike miljøer kan bidra til å forringe gardinens kvalitet og varighet.

[/tab]

[tab title=»vedlikehold»]

Støvsug regelmessig
Benytt deg av støvsugerens møbelmunnstykke, ved støvsuging så vil du forebygge at støv og partikler setter seg i gardinstoffet.
Ved vask og rens av gardiner, ta bort alle løse kroker og annet tilbehør.

Følg vaskeanvisningen på påsydd etikett
De fleste av våre gardinstoffer har anbefalt rens som vaskeanvisning. Så følg vaskeanvisning.

Ved flekker
Tørk umiddelbart på flekken, ikke gni eller skrubb.
Om det er mulig så vask forsiktig fra baksiden.

[/tab]

[tab title=»Materiale og design»]

Ved gardinsøm: våre måltilpassede gardiner sys i mønsterrapport fra topp til bunn
Et sett med gardinhøyder vil ha samme mønstertilpasning i toppen og bunn når de er ved samme høyde. Kjøp av gardiner i samme design og materiale, men ulik høyde, der vil gardinene ha samme mønstertilpasning i topp, men ulik i bunn. Dette anbefaler vi at du også gjør om du skal sy selv, la mønsterrapporten begynne fra toppen av gardinhøyden.

Vennligst noter
Når du drar for gardinene, så kan det være ulikheter i mønstertilpasning, dette fordi en del av designen går med til innbrett og det er arbeide som gjøres for hånd. Stort sett så er dette ikke merkbart, da man tilstreber at det skal være mønstertilpasset likt.

Naturlige materialer har ikke alltid perfekt passform av designet på tvers av gardinstoffet. Med våre fremstillingsprosesser, så garanterer Laura Ashley at stoffene ikke går utover linjen med mer enn 3%, det vil si maksimalt 4cm, på et stoff med 140cm bredde.

[/tab]

[/tabgroup_vertical]

[divider width=»full» height=»1px»]

Oppmåling og gardinsøm/målsøm

Slik måler du, følg link til vår instruksjon om målsøm, oppmåling og hvilke valg du må ta før du bestiller deg nye gardiner, eller syr selv.

 

[divider width=»full» height=»1px»]
[row]
[col span=1/3]
[ux_banner link=»https://www.lauraashley.no/?s=m%C3%B8belstoff&post_type=product/» bg=»http://www.lauraashley.se/wp-content/uploads/2015/11/A9RAFF8vv.jpg» hover=»» height=»140px»]

Møbelstoff

[/ux_banner]
[/col]
[col span=1/3]
[ux_banner link=»https://www.lauraashley.no/k/stoffer-gardin-og-mobel-metervare/stoffer-gardintilbehor//» bg=»http://www.lauraashley.se/wp-content/uploads/2015/11/A9RAFF6v.jpg» hover=»» height=»140px»]

Gardintillbehør

[/ux_banner]
[/col]

[col span=1/3]
[ux_banner link=»https://www.lauraashley.no/k/stoffer-gardin-og-mobel-metervare/gardinstoffer//» bg=»http://www.lauraashley.se/wp-content/uploads/2015/11/A9RAFF4v.jpg» hover=»» height=»140px»]

Gardinstoff

[/ux_banner]
[/col]

[/row]