Viser 1–60 av 787 resultater

Hjemmeinnredning

Med vårt brede sortiment av vakre interiørdetaljer og dekorasjoner kan du gjenskape Laura Ashley-stilen hjemme hos deg selv. Velg nye tapeter til veggene om du ønsker så kan du gå for en kontrastvegg, fondvegg eller hva med striper ? Gardinkolleksjonen er innholdsrik, så her kan du finne metervare til alle dine rom, om du enten ønsker gardinhøyder eller liftgardin. Vi har også møbelstoffer på rull, så her kan puffen få en oppgradering.

Frisk opp gamle skap, skuffer eller dører med vakre knotter, håndtak og dekorative knagger.

Skap lune soner med belysning, våre lamper finnes i forskjellige design og materiale. Lag display med fotorammer fra vår rikholdige kolleksjon, kombiner gjerne forskjellige uttrykk og skap et spennende interiør på din konsoll eller kommode. Eller gjør det som skaper raskest nytt uttrykk, nye puter og pledd i sofaen, frisker opp ethvert interiør. En enkel ting å gjøre for å markere endringene i årstidene.

Man må ikke pusse opp alt, med vår kolleksjon innenfor hjemmeinnredning, så kan du enkelt få inspirasjon til raske grep som vil få hjemmet til å føles som nytt.

Filter products Showing 1 - 60 of 787 results
Price
Order By
New
New
-30%
New

Bokser, esker & kurver

Aviskurv i flettet grå rattan

kr 695
New
New
New

Laura Ashley Blueprint Collectables

Blueprint Collectables, kakefat i 3 etg.

kr 659
New