Hopp til innhold
-30%

Bacall duck egg blått gardinstoff i lin/viskose

kr 385

Med Bacall gardinstoff i duck egg blått,  så får du en stilren eleganse, stoffets struktur og behagelige farge gir det lille ekstra som du trenger i et interiør. Dette er en sval farge, som i gardinstoffets struktur blir et friskt innslag. Duck egg blått er en av Laura Ashley sine signaturfarger, og som har vært med i kolleksjonen i årtier

Tomt på lager

Varenummer: 3720126 Kategori: Stikkord: ,

Bacall, Gardinstoff i duck egg blått

Bacall gardinstoff, er vårt lette og strukturvevde, ensfargede stoff til gardiner og puter. Dette gardinstoffet i lin/viskose blanding har en nydelig og raffinert veving. Strukturen innehar både fine og grove elementer på samme tid, og bærer preg av å inneholde lin. Bacall faller veldig pent, og er et elegant ensfarget gardinstoff.

Med Bacall gardinstoff i duck egg blått,  så får du en stilren eleganse, stoffets struktur og behagelige farge gir det lille ekstra som du trenger i et interiør. Dette er en sval farge, som i gardinstoffets struktur blir et friskt innslag. Duck egg blått er en av Laura Ashley sine signaturfarger, og som har vært med i kolleksjonen i årtier. Duck egg er en farge man sjelden går lei, snarere tvert om.

Bacall finnes i flere farger, og kommer også i lampeskjermer i noen av fargene, så du kan matche med samme struktur både i gardiner, lift og lampeskjerm. For lampeskjerm i Bacall duck egg blått, eller du kan kombinere med Fenn lampeskjerm i silke. Kolleksjonen vår inneholder fargen duck egg blå i flere artikler, så her kan du få det du trenger for å innrede et rom, blant annet gulvtepper slik som Malmaison gulvteppe i duck egg blått

 

Produktinformasjon:

Artikkelnummer: 3720126
Materiale: 83% Viskose 17% Lin
Mønsterrapport: N/A
Farge: duck egg blå
Størrelse: B140cm, selges pr m.
Vaskeanvisning: Vi anbefaler rens.

NB. Vi anbefaler at du bestiller en klippeprøve før du bestemmer deg, så du får sett farge og struktur i rommet du ønsker. Gardinstoff/metervare er å anse som en spesialbestilling, da vi klipper og bestiller i henhold til dine mål. Dette er da ikke omfattet av angreretten.