Viser 1–60 av 158 resultater

Belysning- lamper og lampeskjermer

En eksklusiv lampe kan komplettere rommets møblement eller være en stilfull interiørdetalj. Kjøper du lamper fra Laura Ashley, skaper du liv og varme i hjemmet ditt. Velg blant et stort utvalg eksklusiv belysning og dekorative lamper i forskjellige størrelser, materialer, former og farger. Vi gir deg inspirasjon i form av innendørsbelysning med vakker lampedesign. Lyskilder og armaturer av førsteklasses kvalitet.

En vakker hengelampe kan være prikken over i-en i stuen, mens takplafonder er en mer praktisk løsning. Trenger du bedre leselys eller kontorbelysning, er en skrivebordslampe eller leselampe ypperlig. Unn deg litt luksus i godstolen med en av våre gulvlamper.Bordlamper bør velges med omhu for å gjøre interiøret vakrere. Våre lampeskjermer gir lampefoten nytt uttrykk.

Som verdenskjent møbelprodusent, stoff- og møbeldesigner er vi stolte over å presentere våre belysningsløsninger på nett

Leveringstid: Vi har store deler av Laura Ashley sin belysningskolleksjon tilgjengelig for våre kunder. En del av dem er på bestilling, så lenge de er på lager i UK,så vil de bli levert første varelevering etter bestilling, noe som gir en leveringstid på 2-4 uker.

Du vil bli kontaktet av kundeservice etter at bestillingen er lagt, med hva du kan forvente av leveringstid. Noen av våre lamper lages på bestilling, og kan derfor ha lengre leveringstid.

Filter products Showing 1 - 60 of 158 results
Price
Order By
kr 695kr 995