Viser alle 47 resultater

Eksklusive gulvtepper og løpere

.

Med vakre gulvtepper får interiøret en varmere og elegant stil. Et gulvteppe er ofte prikken over i`en og  det som setter tonen for videre fargebruk i rommet.

Kolleksjonen til Laura Ashley er bredspektret når det kommer til tepper.
Vi har alt fra flatvevde i tradisjonelle mønstre, produsert i Belgia. Til håndvevde, myke, deilige ulltepper. Selvsagt håndverkere med lang fartstid som vever våre ulltepper.

Våre tepper kommer i farger, mønstre og fasonger som er tilpasset den resterende interiørkolleksjonen. Vårt utvalg i lekre, eksklusive og luksuriøse tepper er stort. Trenger du en sengeforlegger ? et lite teppe til gangen, eller et stort til å under arvemøblene etter oldemor ? Da har vi det du trenger.

Vi har gulvtepper i alle farger, så her kan du matche. Skal du innrede et rom fra bunnen av ?  Da kan du med hjelp av vår kolleksjon på interiørfronten få en gjennomført og helhetlig stil, fra gulvteppe til gardiner, tapet, lampeskjermer og puter.

Hjemmekoselig blir det uansett med din stil, men om du ønsker å gå for det dramatiske, tidløse, romantiske eller stramme, så kan du finne det her. Uttrykk din personlige stil med Laura Ashleys eksklusive tepper og finn din nye favoritt nedenfor.

Trenger du en dørmatte, så finner du de HER.

Filter products Showing all 47 results
Price
Order By
New
New
kr 4.695kr 7.995
kr 4.095kr 10.595
New
New
New
kr 1.895kr 6.295
kr 4.995kr 10.595