Viser alle 36 resultater

Bordlamper

Her finner du klassiske engelske bordlamper med sjarm og utstråling. Gi rommet et gyllent skjær med våre eksklusive bordlamper i ulike former, materialer og farger. Våre lamper er utviklet for langvarig bruk og unik belysning av høyeste kvalitet. Ta en titt på lampesortimentet nedenfor og bestill din favoritt.

Leveringstid: Vi har store deler av Laura Ashley sin belysningskolleksjon tilgjengelig for våre kunder. En del av dem er på bestilling, så lenge de er på lager i UK,så vil de bli levert første varelevering etter bestilling, noe som gir en leveringstid på 2-4 uker.

Du vil bli kontaktet av kundeservice etter at bestillingen er lagt, med hva du kan forvente av leveringstid. Noen av våre lamper lages på bestilling, og kan derfor ha lengre leveringstid.


Mer om Bordlamper fra Laura Ashley
Kjøper du lamper fra Laura Ashley, tilfører du hjemmet ditt et snev av britiske tradisjoner. En bordlampe fra Laura Ashley gir en følelse av klassisk luksus og eleganse. La deg inspirere av våre retro- og vintagelamper. Vi har flere lampeserier i eksklusiv design som gjør innredningen mer elegant. Enten du bruker bordlampen som stemningsbelysning, leselys, suppleringsbelysning eller allmennbelysning, er det viktig at den harmonerer med den øvrige innredningen. I vårt sortiment finner du bordlamper med lampefot i metall, glass og tre. Vi har høye glasskupler på elegante bordlamper som gir et mykt lys. Samtlige har stabil lampefot for trygg plassering på bord, hylle eller kommode.

Noen av våre lampeserier fås også i forskjellige størrelser. Lampene er designet for å matche de øvrige interiørartiklene i sortimentet vårt. De fleste modeller kan også kompletteres med våre stoffskjermer. Våre lampeskjermer fås i flere størrelser og mønstre som gjør hverdagen litt vakrere. I noen tilfeller leveres en aktuell bordlampe med en bestemt lampeskjerm. Dette er i så fall angitt i produktbeskrivelsen. I andre tilfeller medfølger ikke lampeskjerm. Vær derfor nøye med å kontrollere dette før du bestiller bordlampe. Husk at du også kan kjøpe interiørartikler som lamper og innendørsbelysning i vår velassorterte butikk. Du er hjertelig velkommen til å besøke vår butikk i oslo.

Filter products Showing all 36 results
Price
Order By
-50%
kr 1.895 kr 947,50
kr 2.700
kr 1.095