Hopp til innhold

Nigella, fløyelspute i støvet rosa

kr 895

Med en fløyelspute i en støvet rosa fargetone, så får du en soft og delikat farge  inn i sofa eller seng. Den er både sart og frisk i fargeuttrykket

Ikke på lager; bestillingsvare.

Varenummer: 143431 Kategori:

Nigella, fløyelspute i støvet rosa

 

Vår populære Nigella pute i fløyel, kommer i en lang rekke farger. Denne elegante puten, med roulorkant i en myk bomull/viscose fløyel. Puten kommer med fjær/dun innmat. Nigella vil bringe farge inn i ditt hjem, trenger du en pute til å friske opp interiøret så er Nigella den perfekte basen, som du kan bygge videre på.
Kombiner gjerne Nigella med en mønstret pyntepute, for å skape kontrast og gi rommet en flyt. Det er ikke så mye som skal til for å endre uttrykket i et interiør, noen nye puter og pledd så har man gått fra vinter til vår.
Med en fløyelspute i en støvet rosa fargetone, så får du en soft og delikat farge  inn i sofa eller seng. Den er både sart og frisk i fargeuttrykket. Ønsker du mer rikt og vågalt uttrykk, så kombiner den gjerne med Ely, mønstret fløyelspute. Kolleksjonen vår inneholder andre interiørartikler i støvet rosa, hele spekteret fra tapet til gardinstoff. Så her kan du innrede med den delikate og støvete rosatonen, for å skape den stil og uttrykk du selv ønsker.
Produktinformasjon:

Artikkelnummer: 3734767
Farge: Støvet rosa
Materiale: Utside: 56% Viskose, 44% bomull, Roulorkant: 100% Polyester, Innmat: Dun og fjær.
Størrelse: B50cm L50cm
Vaskeanvisning: Rens