Viser 1–60 av 107 resultater

Pynteputer og pledd

Pynteputer og pledd, er den enkleste måten å fornye et rom på, de skaper stemning og bidrar til en helhet i interiøret. Vår kolleksjon strekker seg fra det romantiske til det røffe, fra sart silke til vevd ull.

Vi har noe for enhver smak, og ethvert hjem.

Ullputer med ullstoff vevd på tradisjonsrike Moon i England, en fabrikk som ble etablert i 1837. Strikkede bomullsputer, broderte puter. Utrykkene og materialene er mangfoldige. Vår Nigella fløyelspute, som finnes i en rekke farger, lar seg enkelt kombinere med en rutete eller blomstrete for å skape en raffinert helhet. Eller hva med å kombinere ull og fløyel, leke med materialene for å skape en spennende miks.

I kombinasjon med pledd så kan du få den helheten som du ønsker i ditt hjem. Vi har puter og pledd som harmonerer i farger og uttrykk. Som kan bidra til å gi deg den forandringen som du ønsker. Det skal ikke mer til enn noen nye puter og et pledd, så har man endret følelse og uttrykk i et rom.


Les mer om puter og pledd fra Laura Ashley
Laura Ashley har et stort utvalg i forskjellig design og utførelser. Fra de mer eksklusive i brodert silke, til røffere puter i ull og andre materialer. Uansett hvilken stil du har hjemme eller på hytta, så kan vi hjelpe deg med helheten i ditt interiør.
I tillegg til vårt store utvalg av puter og pledd i alt fra romantisk og blomstrete til røft og lekent design. Så har vi en stor kolleksjon av stoffer som vi kan skreddersy puter og andre innredningsdetaljer nøyaktig slik du ønsker det i ditt hjem

Filter products Showing 1 - 60 of 107 results
Price
Order By
New
New
New
New
New
New
New
New
New
New
New