Hopp til innhold

Harrison, fotoramme i naturfarget lin og sølvbelagt metall

kr 495

Harrison, fotoramme i naturfarget lin, er en sofistikert og enkel ramme. Røff og elegant på samme tid, naturfarge og nøytrale fargetoner er en gjenganger i kolleksjonen vår.

 

6 på lager (bestillingsvare)

Varenummer: 3587031 Kategori: Stikkord:

Harrison, fotoramme i naturfarget lin og sølvbelagt metall

Harrison er vår serie med fotorammer med kan i lin i forskjellige farger. Det er en elegant røffhet over kombinasjonen tekstil og metall, noe som gjør seg godt på en fotoramme. Her kan du enkelt plukke opp farge fra interiøret, og spille videre på det i ditt bildedisplay. Harrison fotoramme kommer i flere farger og størrelser, så her kan du skape det uttrykket du selv ønsker.
Harrison, fotoramme i naturfarget lin, er en sofistikert og enkel ramme. Røff og elegant på samme tid, naturfarge og nøytrale fargetoner er en gjenganger i kolleksjonen vår, det er tilpasningsdyktig og gjør at du lett kan endre uttrykk med tilførsel av en ikke nøytral farge. Om det er tapet, gardinstoff, puter, pledd eller gulvteppe så har vi alt i naturfarger. Vi har også det du trenger for å tilføre farge i interiøret, om det er en pute eller pledd, eller rett og slett en fotoramme. Denne rammen kommer også i en større utgave, om du ønsker å mikse og matche, så er det enkelt. Kolleksjonen vår inneholder flere rammer i sølvfarget metall, så du kan skape den kombinasjonen du selv ønsker med rammer for å fremheve de bilder og minner som du holder kjær.
 Ramme 4×6 Height 21cm x Width 16cm x Depth 1.4cm
 Ramme 5×7 Height 23cm x Width 18cm x Depth 1.6cm

 Ramme 8×10 Height 31cm x Width 26cm x Depth 1.8cm

Produktinformasjon:
Artikkelnummer: 3587031
Farge: naturfarget og sølvbelagt metall
Materiale: Metall, glass og lin
Størrelse: H21cm B16cm D1,4cm, passer til 10*15cm bilde
Vaskeanvisning: Tørk av med en myk og tørr klut