Hopp til innhold

Harrison, kvadratisk sølvbelagt fotoramme i koksgrå lin

kr 495

Harrison, kvadratisk sølvbelagt fotoramme i koksgrå lin, er en sofistikert og enkel ramme. Røff og elegant på samme tid, den koksgrå fargen er moderne og tidløs på samme tid.

2 på lager

Varenummer: 3714876 Kategori: Stikkord:

Harrison, kvadratisk sølvbelagt fotoramme i koksgrå lin

Harrison er vår serie med fotorammer med kan i lin i forskjellige farger. Det er en elegant røffhet over kombinasjonen tekstil og metall, noe som gjør seg godt på en fotoramme. Her kan du enkelt plukke opp farge fra interiøret, og spille videre på det i ditt bildedisplay. Harrison fotoramme kommer i flere farger og størrelser, så her kan du skape det uttrykket du selv ønsker.
Harrison, kvadratisk fotoramme i koksgrå lin, er en sofistikert og enkel ramme. Røff og elegant på samme tid, den koksgrå fargen er moderne og tidløs på samme tid. I kolleksjonen vår så har vi de fleste produkter i koksgrått og grå fargetoner, om det er tapet, gardinstoff, puter, pledd eller gulvteppe så har du et valg. Denne rammen kommer også i en klassisk utgave, om du ønsker å mikse og matche, så er det enkelt. Kolleksjonen vår inneholder flere rammer i sølvfarget metall, så du kan skape den kombinasjonen du selv ønsker med rammer for å fremheve de bilder og minner som du holder kjær.
Produktinformasjon:
Artikkelnummer: 3714876
Farge: koksgrått
Materiale: Metall, glass og lin
Størrelse: H18cm B18cm D1cm, passer til 13*13cm bilde
Vaskeanvisning: Tørk av med en myk og tørr klut

Du liker kanskje også…