Hopp til innhold
-50%

Zaria- diamantformet pendellampe i glass og krom

kr 1.650

Diamantformet pendellampe er ikke noe man ser overalt, og i denne elegante og raffinerte utførelsen i glass og metall som gir et slående inntrykk. Den er spennende og skulpturell i all sin enkelhet

1 på lager

Varenummer: 3677582 Kategori: Stikkord:

Zaria- diamantformet pendellampe i glass og krom

En spennende pendellampe, et moderne og spenstig design. Diamantformet pendellampe er ikke noe man ser overalt, og i denne elegante og raffinerte utførelsen i glass og metall som gir et slående inntrykk. Den er spennende og skulpturell i all sin enkelhet, og kan løfte et interiør med sin tilstedeværelse, ikke bare belyse det.
Zaria kommer også som en elegant og spennende lampefot, om man ønsker matchende belysning.
Laura Ashley er kjent for sin høye kvalitet og elegante design når det kommer til belysning. Zaria er ikke et unntak, den viser hvor elegant en pendellampe kan være i sin enkelhet med et enkelt og moderne design. Vår filosofi er at vår design både skal være vakker og funksjonell. Belysning skal både gi godt lys, men være en vakker gjenstand i hjemmet selv om funksjonen ikke er i bruk.
Produktinformasjon:
Artikkelnummer: 3677582
Farge: glass og metallfarget
Materiale: Stål 30% glass 70%
Watt: Max 40W,  E27, 11W LED
Størrelse: H40cm Dia.30cm Kjettingens lengde er max 100cm (justerbar til å passe der du ønsker det)
Vaskeanvisning: Tørk av med en tørr klut, bruk gjerne klut som passer til blanke overflater. Ikke bruk vaskemidler som ikke er egnet til en slik type finish. Følg anvisningen som står på produktet.