Hopp til innhold

Mulroy trearmet taklampe med «reinsdyrhorn»

kr 3.895

Oppdater interiøret og skap et uttrykk med vår Mulroy, trearmede taklampe med «reinsdyrhorn». Designinspirasjonen er fra de elegante kurvene til et reinsdyrhorn, noe som har resultert i en vakker og slående belysningskolleksjon med et moderne uttrykk. For en skikkelig «Cottage-følelse», så er dette designet med reinsdyrhorn et godt utgangspunkt.

Ikke på lager; bestillingsvare.

Varenummer: 3713736 Kategori: Stikkord: , , ,

Mulroy, trearmet taklampe med «reinsdyrhorn»

Oppdater interiøret og skap et uttrykk med vår Mulroy, trearmede taklampe med «reinsdyrhorn». Designinspirasjonen er fra de elegante kurvene til et reinsdyrhorn, noe som har resultert i en vakker og slående belysningskolleksjon med et moderne uttrykk. For en skikkelig «Cottage-følelse», så er dette designet med reinsdyrhorn et godt utgangspunkt. Den lekre og organiske formen på reinsdyrhornene, gir en elegant og rustikk følelse. Den slitte finishen i den moderne og luksuriøs champagnefargede utførelsen er stilig og elegant.
Mulroy-lampeserien med reinsdyrhorn finnes også i toarmet vegglampe, og bordlampe, om du ønsker et komplett uttrykk.
Produktinformasjon:
Artikkelnummer: 3713736
Farge: Champagne
Materiale: Base i polresin og stål
Watt: Pære er ikke inkludert, lampen krever tre pærer. Max watt: 25W anbefalt pære: Halogen: 18W  LED: 3W
Størrelse : H37,5cm Diameter 42,5cm. Justerbar kjetting Max. lengde 80cm
Vaskeanvisning: Tørk av med en tørr klut
NB. Dette er bestillingsvare, hvor du kan påregne opptil 12 ukers leveringstid. Varen produseres etter din bestilling, og er ikke innunder angreretten