Hopp til innhold
-50%

Bacall, Safirblått gardinstoff i lin/viskose

kr 275

Bacall safirblått gardinstoff, gir deg er elegant uttrykk. Stoffets struktur og dype farge gir det lille ekstra som du trenger i et interiør. Blått er en vinner i mange sammenhenger, og denne dype og elegante safirblå fargen er ikke et unntak

2 på lager

Varenummer: 3753620 Kategorier: , Stikkord: ,

Bacall, safirblått gardinstoff

Bacall gardinstoff, er vårt lette og strukturvevde, ensfargede stoff til gardiner og puter. Dette gardinstoffet i lin/viskose blanding har en nydelig og raffinert veving. Strukturen innehar både fine og grove elementer på samme tid, og bærer preg av å inneholde lin. Bacall faller veldig pent, og er et elegant ensfarget gardinstoff.

Bacall safirblått gardinstoff, gir deg er elegant uttrykk. Stoffets struktur og dype farge gir det lille ekstra som du trenger i et interiør. Blått er en vinner i mange sammenhenger, og denne dype og elegante safirblå fargen er ikke et unntak. Den kan kombineres inn i de fleste interiørstiler, om du går for vintage/shabby chic eller du går for det stramme og moderne. Vi har tilbehøret som passer i alle begge retninger.

Bacall finnes i flere farger, og kommer også i lampeskjermer i noen av fargene, så du kan matche med samme struktur både i gardiner, lift og lampeskjerm. Du kan kombinere Bacall i safirblått, med våre andre blåfarger, slik som   Montague, tapet med påfuglfjær i midnattsblått, som er en lekker tapet. Vi har også lampeskjermer i blåtoner, slik som Hemsley i midnattsblått, gulvtepper ull slik som Lewes  også i midnattsblå. Så her har du muligheter til å mikse og matche, kombinere, så du får det uttrykket du ønsker i ditt hjem.

 

Produktinformasjon:

Artikkelnummer: 3696377
Materiale: 83% Viskose 17% Lin
Mønsterrapport: N/A
Farge: Safirblått
Størrelse: B140cm, selges pr m.
Vaskeanvisning: Vi anbefaler rens.

NB. Vi anbefaler at du bestiller en klippeprøve før du bestemmer deg, så du får sett farge og struktur i rommet du ønsker. Gardinstoff/metervare er å anse som en spesialbestilling, da vi klipper og bestiller i henhold til dine mål. Dette er da ikke omfattet av angreretten.

Du liker kanskje også…