Hopp til innhold

Hemsley, plissert midnattsblå lampeskjerm i silke, Flere str.

kr 695kr 1.495

En midnattsblå lampeskjerm, gir et eksklusivt og luksuriøst uttrykk. Hemsley er spesiell slik, med den rause plisseringen i silke og den moderne fasongen.

Varenummer: I/A Kategori: Stikkord: ,
Hemsley, plissert midnattsblå lampeskjerm i bøttefasong

Silkeskjerm er både elegant og moderne på samme tid. Spesielt med Hemsley, hvor plisseringen er så tett og leken at den gir et stramt uttrykk. Bøttefasongen gir den et stramt utseende, samtidig som plisseringen myker opp. Hemsley finnes i mange farger og størrelser, så her har du mulighet til å ha samme skjerm på alle dine lamper.

En midnattsblå lampeskjerm, gir et eksklusivt og luksuriøst uttrykk. Spesielt i den utformingen som Hemsley, med rause plisseringer i silke, og den dype mørke midnattsblå fargen som gir et elegant og rikt utseende.

Det å velge riktig skjerm, for å få det uttrykket man selv ønsker i sitt hjem, er ingen enkel oppgave. Men vår kolleksjon av lampeskjermer gjør det langt enklere, fra klassiske silkeskjermer til moderne og stramme.

Kombiner gjerne med våre andre produkter i midnattsblått, slik som Nigella fløyelspute i midnattsblått, eller hva med Belvedere sengetøy ?

Produktinformasjon

Modell: Hemsley
Farge: Midnattsblå
Materiale: Ytre: 100% silke, inner: 100% polyester
Watt: Max 60W, Halogen 42W og LED 9-11W

Skjermmål «Hemsley»:
• 8 Inch H15cm D20cm
• 10 Inch H16cm D25.5cm
• 12 Inch H19.5cm D30.7
• 16 inch H29cm, D 40cm

Tilleggsinformasjon

Størrelse

, , , ,

Du liker kanskje også…

  • -50% midnattsblå fløyel

    Villandry fløyel i midnattsblå, gardin/møbelstoff

    kr 595
    Kjøp