Hopp til innhold
-25%

Lewes gulvteppe i midnattsblå ull (flere str.)

kr 1.721kr 7.121

Det er et lekkert gulvteppe her i midnattsblå ull. Det er slående enkelt i sitt Color Block design, med lys naturfarge og midnattsblått.

Varenummer: I/A Kategori: Stikkord:

Lewes gulvteppe i midnattsblå ull

Gjør hjemmet dit hjemmekoselig med et fantastisk hyggelige, mykt gulvteppet i ren ull. Det er et lekkert gulvteppe her i midnattsblå ull. Det er slående enkelt i sitt Color Block design, med lys naturfarge og midnattsblått.
For en enkel oppdatering av hjemmet, så er nye gulvtepper en måte å tilføre ny farge og stil. Et gulvteppe i midnattsblå, vil i kombinasjon med dine andre interiørartikler sette stemningen for interiøret. Man kan lage det dramatisk, romantisk eller begge deler.
Lewes gulvteppe er vevd, hvert eneste ett er håndvevd av teppevevere så de er alle unike i sitt uttrykk. Lewes finnes også i flere andre fargekombinasjoner og andre størrelser. Ønsker du ytterligere fornyelse, så har vi både tapet, gardinstoff, puter, lampeskjermer med mer, så du kan skape en sammenhengende stil. Sjekk ut de lekre Hemsley plissert silkeskjerm i midnattsblått. Eller hva med våre nydelige stoffer og tapeter med påfugler ? Belvedere og Montague.
Produktinformasjon:
Artikkel: LewesMidnight.
Farge:  Midnattsblått og lys naturfarget
Materiale: 100% Ull
Vaskeanvisning: Luft teppet før det tas i bruk. Profesjonell rens, vi anbefaler på stedet.
NB: Angreretten gjelder kun ved kjøp av lagerførte varer. Bestillingsvarer med leveringstid opp mot 12 uker, er ikke omfattet av angrerett.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

, , , ,

Du liker kanskje også…

 • Josette, mønstret tapet med midnattsblå bunn

  kr 895
  Kjøp
 • Belvedere sengesett med Påfugler i midnattsblått

  kr 1.295kr 2.395
  Velg alternativ
 • -30% Austen gardinstoff

  Gardinstoff Austen i midnattsblå

  kr 416,50
  Kjøp