Hopp til innhold

Zaria, diamantformet pendellampe i antikk messing og glass

kr 3.595

Diamantformet pendellampe i antikk messing og glass er ikke noe man ser overalt, og i denne elegante og raffinerte utførelsen gir den et slående inntrykk.

Ikke på lager; bestillingsvare.

Varenummer: 3650506 Kategori:

Zaria- diamantformet pendellampe i antikk messing og glass

En spennende pendellampe, et moderne og spenstig design. Diamantformet pendellampe i antikk messing og glass er ikke noe man ser overalt, og i denne elegante og raffinerte utførelsen gir  et slående inntrykk. Den er spennende og skulpturell i all sin enkelhet, og kan løfte et interiør med sin tilstedeværelse, ikke bare belyse det.
Zaria i antikk messing og glass, kommer også som en elegant og spennende vegglampe, om man ønsker matchende belysning.
Laura Ashley er kjent for sin høye kvalitet og elegante design når det kommer til belysning. Zaria er ikke et unntak, den viser hvor elegant en pendellampe kan være i sin enkelhet med et enkelt og moderne design. Vår filosofi er at vår design både skal være vakker og funksjonell. Belysning skal både gi godt lys, men være en vakker gjenstand i hjemmet selv om funksjonen ikke er i bruk.
Produktinformasjon:
Artikkelnummer: 3650506
Farge: glass og antikk messing
Materiale: Metall 30% glass 70%
Watt: Max 40W,  E27, 11W LED
Størrelse: H40cm Dia.30cm Kjettingens lengde er maksimum 100cm (justerbar til å passe der du ønsker det)
Vaskeanvisning: Tørk av med en tørr klut, bruk gjerne klut som passer til blanke overflater. Ikke bruk vaskemidler som ikke er egnet til en slik type finish. Følg anvisningen som står på produktet.