Hopp til innhold

Lewes, naturfarget gulvteppe i ull (flere størrelser)

kr 2.295kr 9.495

Gjør hjemmet dit hjemmekoselig med et fantastisk hyggelige, mykt gulvteppe i ren ull. Det er et lekkert gulvteppe her i naturfarget. Det er slående enkelt i sitt Color Block design, naturfarget og offwhite ull.

Gulvtepper som er bestillingsvare har opptil 16 ukers produksjons og leveringsstid.

Varenummer: I/A Kategori: Stikkord: , ,

Gjør hjemmet dit hjemmekoselig med et fantastisk hyggelige, mykt gulvteppet i ren ull. Det er et lekkert gulvteppe her i naturfarge. Det er slående enkelt i sitt Color Block design, med offwhite og  naturfarget ull.

For en enkel oppdatering av hjemmet, så er nye gulvtepper en måte å tilføre nye farge og stil. Et naturfarget gulvteppe i ull, vil være en subtil og diskre fornying, hvor du kan tilføre andre fargetoner etter sesong.

Lewes gulvteppe er vevd, hvert eneste ett er håndvevd av teppevevere så de er alle unike i sitt uttrykk. Teppet kommer i flere størrelser, fra gulvløper til 200*300cm. Lewes finnes også i flere andre fargekombinasjoner. Ønsker du ytterligere fornyelse, så kan nye lampeskjermer være med på å gi et helt nytt inntrykk, slik som Austen lampeskjerm i lin/bomull

Produktinformasjon:

Artikkel: LewesNatur.

Farge:  Naturfarget og Offwhite

Materiale: 100% Ull

Vaskeanvisning: Luft teppet før det tas i bruk. Profesjonell rens, vi anbefaler på stedet.

NB: Angreretten gjelder kun ved kjøp av lagerførte varer. Bestillingsvarer med leveringstid opp mot 12 uker, er ikke omfattet av angrerett.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

, , , ,

Du liker kanskje også…