Hopp til innhold

Bøtteskjerm/ Drum shade i Mocha/kaffelatte str.10-16inch

kr 495kr 795

En lampeskjerm i Mocha eller kaffelatte på norsk, så får man en varm, lys og brungyllen fargetone i skjermen. Bøtteskjermen gir den en moderne stramhet.

Varenummer: I/A Kategori:
Kaffelattefarget lampeskjerm i bøttefasong.

Drum shade/bøtteskjerm er både elegant og moderne på samme tid. Vi har den i flere varianter, denne i bomull er slett og det gir et stramt uttrykk. Bøttefasongen gir den et stramt utseende, samtidig som fargen og innsiden, gir den et eksklusivt og luksuriøst uttrykk. Bøtteskjermen finnes i mange farger og størrelser, så her har du mulighet til å ha samme skjerm på alle dine lamper.
Det å velge riktig skjerm, for å få det uttrykket man selv ønsker i sitt hjem, er ingen enkel oppgave. Men vår kolleksjon av lampeskjermer gjør det langt enklere, fra klassiske silkeskjermer til moderne og stramme.

En lampeskjerm i Mocha eller kaffelatte som er den nærmeste fargebeskrivelsen på norsk, så får man en varm, lys og brungyllen fargetone i skjermen. Som er nøytral i uttrykket, men som spiller like godt opp mot det gylne som i kontrast til sort og krom. Mocha/kaffelatte er en spennende farge, som gir et lunt uttrykk.

Ønsker du en lampeskjerm med mer klassisk utseende, men fremdeles moderne så er bøtteskjermen Hemsley et godt alternativ.

Produktinformasjon:

Modell: Drum shade/bøtteskjerm
Farge: Kaffelatte/Mocha
Materiale: Ytre: 100% Bomull
Watt: Max 60W, Halogen 42W og LED 9-11W

Skjermmål «Bøtteskjerm»:

• 10 Inch H16cm D25.5cm
• 12 Inch H19.5cm D30.7
• 14Inch H21.5cm D35.5cm
• 16Inch H26cm D40cm

Tilleggsinformasjon

Størrelse

, , ,