Hopp til innhold

Josette sengesett i duckegg bomullssateng

kr 1.095kr 1.995

Josette sengesett i duegrått og hvitt, i 200TC bomullskvalitet. Mønsteret, den subtile fargen og bomullsatengen gir en luksuriøs følelse

Varenummer: I/A Kategorier: , , ,

Josette sengesettt i duckegg bomullssateng

Mønsteret Josette er et av Laura Ashley sine ikoniske mønstre, som har vært med oss siden 2004. Dette mønsteret ble designet med inspirasjon fra et 18`hundretalls fransk toile stoff som ble oppdaget i våre arkiver. Dette mønsteret med sine svungne og blomstrete design, gjør sin opptreden i flere av våre produktgrupper. Mønsteret, som er særdeles elegant med sine klassiske og franske undertoner, med litt inspirasjon fra Art Nouveau gir en følelse av subtil luksus.

Josette sengesett i duckegg og hvitt, i 200TC bomullskvalitet. Mønsteret, den subtile fargen og bomullsatengen gir en luksuriøs følelse. Enkelt å kombinere inn i interiøret, og her kan du skape ditt eget uttrykk med våre produkter og produktserier i både Josette og stålgrått.

Mønsteret får sin eksklusive og luksuriøse følelse fra det damaskmønstrede designet, det er stilfullt, tidløst og klassisk, og i vår kolleksjon så finner du garantert noe som matcher, da dette er både moderne og tidløst i design og farge.

Dette mønsteret kommer også stålgrått, og duegrå

 

Produktinformasjon:

Farge: Duckegg
Størrelse: Singel: B137cm L 200cm, Dobbel: B200cm L200cm, King: B230cm L220cm, Super King: B260cm L220cm
Materiale: 100% bomull
Vaskeanvisning: Følg anbefaling på påsydd lapp

Tilleggsinformasjon

Størrelse

, , ,