Hopp til innhold

Harrison, forsølvet dobbel fotoramme i koksgrått/10*15cm

kr 895

Harrison, dobbel, forsølvet fotoramme i koksgrå lin, er en sofistikert og enkel ramme. Røff og elegant på samme tid, koksgrått og nøytrale fargetoner er en gjenganger i kolleksjonen vår.

 

2 på lager (bestillingsvare)

Varenummer: 3690957 Kategori: Stikkord: , ,

Harrison, forsølvet dobbel fotoramme i koksgrått/10*15cm

Harrison er vår serie med fotorammer med kant i lin i forskjellige farger. Det er en elegant røffhet over kombinasjonen tekstil og metall, noe som gjør seg godt på en fotoramme. Her kan du enkelt plukke opp farge fra interiøret, og spille videre på det i ditt bildedisplay. Harrison fotoramme kommer i flere farger og størrelser, så her kan du skape det uttrykket du selv ønsker.
Harrison, fotoramme i naturfarget lin, er en sofistikert og enkel ramme. Røff og elegant på samme tid, koksgrå og nøytrale fargetoner er en gjenganger i kolleksjonen vår, det er tilpasningsdyktig og gjør at du lett kan endre uttrykk med tilførsel av en ikke nøytral farge. Om det er tapet, gardinstoff, puter, pledd eller gulvteppe så har vi alt i gråtoner. Vi har også det du trenger for å tilføre farge i interiøret, om det er en pute eller pledd, eller rett og slett en fotoramme. Denne rammen kommer også i en større utgave, om du ønsker å mikse og matche, så er det enkelt. Kolleksjonen vår inneholder flere rammer i sølvfarget metall, så du kan skape den kombinasjonen du selv ønsker med rammer for å fremheve de bilder og minner som du holder kjær.
 Ramme 4×6 Height 21cm x Width 16cm x Depth 1.4cm
 Ramme 5×7 Height 23cm x Width 18cm x Depth 1.6cm

 Ramme 8×10 Height 31cm x Width 26cm x Depth 1.8cm

Produktinformasjon:
Artikkelnummer: 3690957
Farge: koksgrått og sølvbelagt metall
Materiale: Metall, glass og lin
Størrelse: Ramme 4×6 Height 21cm x Width 16cm x Depth 1.4cm, passer til 10*15cm bilde
Vaskeanvisning: Tørk av med en myk og tørr klut

 

Du liker kanskje også…