Hopp til innhold

Gardinstoff- gåsunger i blått på offwhite bunn

kr 595

Dette er et moderne og lunt gardinstoff med gåsunger i blått/seaspray og kremfargede toner på offwhite bunn, et gardinstoff som gir en tidløs og klassisk eleganse med sin tilstedeværelse.

1 på lager

Varenummer: 3621238 Kategori: Stikkord: ,

Gardinstoff- gåsunger i blått/seaspray på offwhite bunn

Pussy Willow, et av våre ikoniske mønsterdesign. Mønsteret ble gjenfunnet i 2011, da våre møbeldesignere gjennomgikk Laura Ashleys rikholdige arkiv av mønsterdesign. Det slående orientalsk inspirerte designet var den gang med en fugl, og de samme maleriske grenene av gåsunger. Dette ble da modernisert og gjendesignet til den utgaven vi har i dag av Pussy Willow, som er blitt en tidløs designklassiker som kommer i flere fargevarianter og som flere produkttyper.

Dette er et moderne og lunt gardinstoff med gåsunger i blått/seaspray og kremfargede toner på offwhite bunn, et gardinstoff som gir en tidløs og klassisk eleganse med sin tilstedeværelse. Det krever ikke mye av rommet, men gir et elegant og raffinert uttrykk med de slående stilistiske og orientalsk inspirerte grenene av gåsunger.

En forenklet og raffinert eleganse som vil gi deg mye glede. Dette gardinstoffet kan matches med tapet i samme mønster og fargekombinasjon. I vår rikholdige kolleksjon så finnes der andre interiørartikler i seaspray blått, som gjør at du kan skape et helhetlig interiør helt etter dine ønsker.

Produktinformasjon:

Artikkelnummer: 3621238
Materiale: 51% Lin 49% Bomull
Mønsterrapport 44cm
Farge: Blått/seaspray, offwhite
Størrelse: Stoffets bredde:137cm, selges pr. m.
Vaskeanvisning: Rens

Vi anbefaler at du bestiller en klippeprøve før du tar en avgjørelse, så du får sett gardinstoffet i det miljøet du ønsker å bruke det.

Tilleggsinformasjon

Stoffrull

, , ,

Du liker kanskje også…