Hopp til innhold

Forsythia, floralt gardinstoff i roship rødtoner og grått

kr 695

Floralt gardinstoff i roship rødtoner og grått

Dette er et friskt og moderne mønstrete gardinstoff i fargen Rosehip, en varm rødfarge med brente toner. Det florale og elegante mønsteret gir et raffinert uttrykk.

35 på lager

Varenummer: 3715008 Kategori:

Forsythia, floralt gardinstoff i roship rødtoner og grått

Dette er et friskt og moderne mønstrete gardinstoff i fargen Rosehip, en varm rødfarge med brente toner. Det florale og elegante mønsteret gir et raffinert uttrykk. Det er neddempet og omgir seg med en delikat ro. Rødt er spennende og innrede med, skape en harmonisk og innbydende innredning med varme fargetoner kan være både spennende og utfordrende. Dette er et gardinstoff som kan være en god match sammen med ensfarget grått, eller om man vil ha den essensielle engelske landstilen, kombinere med ruter og striper i rødtoner, for en harmoni i mønstermiks.
Dette florale mønsterdesignet kommer også i tapet, om du ønsker en fondvegg for å plukke opp mønsteret, så kan det være en tanke helt i Laura Ashley sin ånd. Forsythia tapet finner du her.
Produktinformasjon:
Artikkelnummer: 3715008
Farge: Rosehip, en varm rødtone med brente innslag
Materiale: 51% Bomull, 49% Lin
Mønsterrapport: 62cm
Størrelse: B137cm, selges pr m.
Vaskeanvisning: Rens.
Vi anbefaler at du bestiller en klippeprøve av gardinstoffet, så du får sett det i det rommet du ønsker å innrede med nye tekstiler.