Hopp til innhold

Tapet- gåsunger i naturtoner med innslag av lilla

kr 895

Dette er et moderne og spennende tapet med gåsunger i naturtoner med innslag av lilla. En tapet som gir en tidløs og klassisk eleganse med sin tilstedeværelse

Ikke på lager; bestillingsvare.

Varenummer: 113358 Kategori: Stikkord: ,

Tapet- gåsunger i naturtoner med innslag av lilla

Pussy Willow, et av våre ikoniske mønsterdesign. Mønsteret ble gjenfunnet i 2011, da våre møbeldesignere gjennomgikk Laura Ashleys rikholdige arkiv av mønsterdesign. Det slående orientalsk inspirerte designet var den gang med en fugl, og de samme maleriske grenene av gåsunger. Dette ble da modernisert og gjendesignet til den utgaven vi har i dag av Pussy Willow, som er blitt en tidløs designklassiker som kommer i flere fargevarianter og som flere produkttyper.

Dette er et moderne og spennende tapet med gåsunger i naturtoner med innslag av lilla. En tapet som gir en tidløs og klassisk eleganse med sin tilstedeværelse. Det krever ikke mye av rommet, men gir et elegant og raffinert uttrykk med de slående stilistiske og orientalsk inspirerte grenene av gåsunger.

En forenklet og raffinert eleganse som vil gi deg mye glede. . I vår rikholdige kolleksjon så finnes der andre interiørartikler både i naturtoner og i lilla, som gjør at du kan skape et helhetlig interiør helt etter dine ønsker.

 

Opphenging:

Dette er en PTW, past to the wall, så her tar du limet direkte på veggen, og henger så opp lengden, de legges kant i kant. Vi anbefaler at du har grunnet underlaget med samme farge som bunnfargen i tapetet.

Produktinformasjon:

Artikkelnummer: 113358
Materiale: 100% papir
Mønsterrapport:46cm
Farge: naturtoner, lilla, matt utførelse
Størrelse: Rull: L10m, B52cm
Vaskeanvisning: Tørk av med lett fuktet klut, bruk ikke sterke vaskemidler med blekning eller lignende.

Vi anbefaler at du bestiller en klippeprøve før du tar en avgjørelse, så du får sett tapete i det rommet du ønsker å benytte den.

Alle våre tapeter produseres i UK.

Tilleggsinformasjon

batch

Du liker kanskje også…