Hopp til innhold

Apple Blossom, solskinnsgule epleblomster

kr 895

Denne vakre tapeten med mønster av solskinnsgule epleblomster på hvit bunn, er frisk og varm i fargeuttrykket. Perfekt for et rom du ønsker skal være lunt, gjøre deg glad.

Ikke på lager; bestillingsvare.

Varenummer: 113366 Kategori: Stikkord: ,
Apple Blossom, tapet med mønster av solskinnsgule epleblomster

Mønsteret som bringer vår og sommer hele året, de delikate epleblomstene og den deilige solskinnsgule fargen, gir en varm lød til interiøret. Denne vakre tapeten med mønster av solskinnsgule epleblomster på hvit bunn, er frisk og varm i fargeuttrykket. Perfekt for et rom du ønsker skal være lunt, gjøre deg glad. 

Apple Blossom mønsteret kommer i både gardinstoff og tapet, i tillegg til matchende interiørartikler. Så selv om du ikke ønsker et rom fylt med epleblomster i solskinnsgult, så kan du fremdeles nyte en kopp te fra vår «Tea for one» i samme mønster eller legge en løper i epleblomstmønster på spisebordet.

At det er vårlig og vakkert er det ingen tvil om, og litt solskinnsgult har alltid vært oppløftende.

 Oppsetting:

Paste the Wall eller Non woven papirtapet, er den enkleste måten å sette opp tapet, du tar lim på vegg, henger den opp kant i kant og lar den så tørke. Enkelt å sette opp, og enkelt å fjerne om du skulle ønske et nytt uttrykk. Vi anbefaler at du benytter deg av vårt tapetlim til oppsetting, hvis ikke benytt deg av lim til papirtapet.

 

Produktinformasjon:

Artikkelnummer:113366
Farge: Solskinnsgult på hvit bunn
Mønsterrapport: 52cm
Materiale: Non woven paper. Her skal lim på vegg, og ikke på tapetens bakside.
Størrelse: B53cm, rullens lengde er 10m
Vaskeanvisning: Tørk av med lett fuktet klut, med mildt vaskemiddel. Benytt deg ikke av sterke vaskemidler med blekning eller lignende.

Vi anbefaler at du bestiller en klipp av tapetet før du bestemmer deg, så du får sett farge og mønster i rommet du ønsker å tapetsere.

Alle våre tapet produseres i UK.