Hopp til innhold
-50%

Gardinstoff, mønster av epleblomster/apple blossom i solskinnsgult og grått

kr 297,50

Gardinstoffet i bomull og lin, med det trykte mønsteret med epleblomster er noe som vil bringe deg mye glede, kombiner det gjerne med tapeten i samme mønster, men med fargene reversert.

Tomt på lager

Varenummer: 3727135 Kategorier: , Stikkord:

Apple Blossom, gardinstoff i solskinnsgult og grått

Mønsteret som bringer sommer og sol innendørs hele året, med gardinstoff i solskinnsgult og grått. Gardinstoffet i bomull og lin, med det trykte mønsteret med epleblomster er noe som vil bringe deg mye glede, kombiner det gjerne med tapeten i samme mønster, men med fargene reversert.

Apple Blossom mønsteret kommer i både gardinstoff og tapet, i tillegg til matchende interiørartikler. Så selv om du ikke ønsker et rom fylt med epleblomster i solskinnsgult, så kan du fremdeles nyte en kopp te fra vår «Tea for one» eller legge en løper i epleblomstmønster på spisebordet.

At det er vårlig og vakkert er det ingen tvil om, og litt solskinnsgult har alltid vært oppløftende.

 

Produktinformasjon

Serie: Apple Blossom
Artikkelnummer: 3727135
Mønsterrapport: 62cm
Farge: Bunnfarge solskinnsgul, blomster i hvitt med gråtoner i bladene
Materiale: 51% Bomull 49% lin
Størrelse: B137cm
Vaskeanvisning: Rens, kan strykes på medium til vil varmt.

Dette stoffet er bestillingsvare, vi har satt opptil 12 ukers leveringstid, men du vil høyst sannsynlig ha stoffet i god tid før det. Trenger du hjelp til å regne ut hvor mye du trenger, eller ønsker å få gardiner andre tekstiler sydd, så ta kontakt med oss så vil vi bistå.

Du liker kanskje også…