Hopp til innhold

Forsythia, floral tapet i roship rødtoner og grått

kr 895

 

Dette er et friskt og moderne mønstrete tapet i rosehip rødt, en varm rødfarge med brente toner. Det florale og elegante mønsteret gir et raffinert uttrykk

9 på lager (bestillingsvare)

Varenummer: 3713970 Kategori:

Forsythia, floral tapet i roship rødtoner og grått

Dette er et friskt og moderne mønstrete tapet i rosehip rødt, en varm rødfarge med brente toner. Det florale og elegante mønsteret gir et raffinert uttrykk. Det er neddempet og omgir seg med en delikat ro. Rødt er spennende og innrede med, skape en harmonisk og innbydende innredning med varme fargetoner kan være både spennende og utfordrende. Dette er en tapet som kan være en god match sammen med ensfargede gardiner eller om man vil ha den essensielle engelske landstilen, kombinere med ruter og striper rødtoner, eller samme mønster i gardin, for en harmoni i mønstermiks.

Oppsetting:

Paste the Wall (PTW) eller Non woven papirtapet, er den enkleste måten å sette opp tapet, du tar lim på vegg, henger den opp kant i kant og lar den så tørke. Enkelt å sette opp, og enkelt å fjerne om du skulle ønske et nytt uttrykk. Vi anbefaler at du benytter deg av vårt tapetlim til oppsetting, hvis ikke benytt deg av lim til papirtapet. PTW kan benyttes i alle rom, også kjøkken og bad. Tapetet er varig og ekstra vaskbar.

Her kan du se instruksjonsvideo fra Laura Ashley UK.

 

Produktinformasjon:

Artikkelnummer: 3713970
Farge: Rosehip rødt, grått på hvitt
Mønsterrapport: 53cm
Materiale: Non woven paper. Her skal lim på vegg, og ikke på tapetens bakside.
Størrelse: B53cm, rullens lengde er 10m
Vaskeanvisning: Tørk av med lett fuktet klut, med mildt vaskemiddel. Benytt deg ikke av sterke vaskemidler med blekning eller lignende.

Vi anbefaler at du bestiller en klipp av tapetet før du bestemmer deg, så du får sett farge og mønster i rommet du ønsker å tapetsere.

Alle våre tapet produseres i UK.