Hopp til innhold

Gardiner- Målsøm: Vi syr dine gardiner

Gardiner-Målsøm: Vi syr dine gardiner

  Det er enkelt å bestille nye gardiner fra Laura Ashley, med vår kolleksjon på over 150 stoffer så kan du lett finne et gardinstoff som passer inn hjemme hos deg. I tillegg så har vi systue og syr dine gardiner på målsøm. Våre priser ser du her.

  1. Velg stoff
  2. Ta mål
  3. Finn ut hvilken type gardin du ønsker, om det er liftgardin, rette høyder eller annet.Funksjon, hva slags type for, om du ønsker det lystett eller lignende.
  4. Ta kontakt med oss og bestill.

1.Velg stoff:

For å se på kolleksjonen vår med stoff, så kan du titte her gardinstoff/metervare Du kan ta bestille klippeprøver hjem, eller ta turen innom butikken vår i Universitetsgaten 24, Oslo.

2. Finn ut hvilken type gardin du ønsker:

Her må du se hva du selv liker, og hva som passer inn der du skal ha den. Du må tenke på funksjon og hva som vil være det mest funksjonelle i forhold til bruken. Vi anbefaler at du syr gardinene med bomullsfor, dette beskytter gardinstoffet og får det til å falle penere. Vi har også lystette for, både 50% og 100% som kan benyttes både på høyder og liftgardiner. Med lift så må du avgjøre hvor du ønsker å plassere den, om du vil ha innvendig lift, eller utvendig utenfor karmene. Det er essensielt at du spesifiserer dette. Du må også tenke på hvilken side av vinduet du ønsker å betjene liften. Ved utvendige lifter så kan man ofte plassere den 15cm+ over karm så den gir maksimalt lyssinnslipp når den ikke er i bruk, da vil den bare henge som en vakker interiørdetalj og kun dekke karmen.

3. Ta Mål

Måltaging er alfa og omega når det kommer til målsøm. Under kan du se en informasjonsvideo fra Laura Ashley, som gir en kort instruksjon til hvordan ta mål til gardinhøyder:

Måltaging til liftgardiner:

Ved måltaging av liftgardiner, så oppgi med bestilling om du har bestemt deg for innvendig eller utvendig lift, så vil vi besørge å trekke fra eller å legge til så det passer til ditt vindu. Ved utvendig lift så vil vi ofte legge til 1,5 til 3cm i bredden. Innvendig så vil vi bestille liftutstyret mindre enn mål, og tilpasse liftgardinen så den blir perfekt.

4. Ta kontakt med oss og bestill:

Du kan sende oss en henvendelse ved å benytte skjemaet nedenfor, vi som betjener nettbutikken har lang erfaring og utdannelse innen interiør, eller besøke oss i butikken i Universitetsgaten 24, 0162 Oslo. Vi er behjelpelig med spørsmål underveis, og bidrar gjerne med vår kunnskap og erfaring for at du som kunde skal få det nøyaktig slik du ønsker det.