Hopp til innhold
-50%

Villandry fløyel i midnattsblå, gardin/møbelstoff

kr 595

Villandry fløyel er et elegant og luksuriøst flerbruksstoff.
Denne midnattsblå fargen skaper et lunt og om ønskelig dramatisk uttrykk. Kombiner det gjerne sammen med andre av våre gardinstoffer som Austen i midnattsblå.

Fløyel kan være perfekt som en dekorkant på din liftgardin.

 

 

Bruksområdene er mange, fra gardiner til møbler, særdeles slitesterkt.

19 på lager

Varenummer: 3519824 Kategorier: , , Stikkord: , ,

Fløyel i midnattblå, gardin/møbelsstoff.

Villandry fløyelsstoff er en av våre bestselgere, som både kan brukes som møbelstoff og til gardiner og andre interiørdetaljer. Stoffet er særdeles slitesterkt og tåler daglig bruk. Villandry fløyelsstoff kommer i flere farger, noe som gir en enkelthet når det kommer til å kombinere stoffet med andre av våre gardinstoffer og tapeter. Kombiner gjerne med vår ferdigsydde Nigella i midnattsblå, eller hva med lampeskjerm i samme farge for å skape en helhet ?

Kombiner gjerne Villandry med for eksempel Bacall, sy en kant nede på dine høyder, eller hva med å lage hipp i overkant ?

Av farger som Villandry kommer i, så har du Champagne, Dark Linen, Duck Egg, Blackberry med flere. Du kan også ta kontakt med oss og bestille ferdigtrukne møbler fra vår rikholdige kolleksjon av sofaer, lenestoler med mer. Eller om du ønsker å bestille til din egen omtrekking av dine egne møbler, så kan vi bestille den mengden stoff du trenger. Kommer da et cut-service tillegg på din ordre.

Villandry er stoffet som vi som jobber med Laura Ashley aldri blir lei, det er tidløst, slitesterkt og er særdeles brukervennlig

Produktinformasjon:
Artikkelnummer: 3519824
Farge: midnattsblå
Materiale: 54% Viskose 40% Bomull 6% Polyester
Mønsterrapport: ingen
Bredde: 140cm
Bruksområder: Gardiner, Liftgardiner, Puter, Hodegavl, Møbler
Vedlikehold: Rens

Tilleggsinformasjon

Stoffrull