Hopp til innhold

Sengesett med josettemønster i duegrått

kr 1.095kr 1.995

Sengesett med josettemønster i fargekombinasjonen duegrått og hvitt, i en fantastisk deilig bomullssateng. Det er noe subtilt og raffinert over mønsteret og fargekombinasjonen som gir en luksuriøs følelse

Varenummer: I/A Kategori:

Sengesett med Josettemønster i duegrått

Mønsteret Josette er et av Laura Ashley sine ikoniske mønstre, som har vært med oss siden 2004. Dette mønsteret ble designet med inspirasjon fra et 19`hundretalls fransk toile stoff som ble oppdaget i våre arkiver. Dette mønsteret med sine svungne og blomstrete design, gjør sin opptreden i flere av våre produktgrupper. Mønsteret, som er særdeles elegant med sine klassiske og franske undertoner, med litt inspirasjon fra Art Nouveau gir en følelse av subtil luksus.

Sengesett med josettemønster i fargekombinasjonen duegrått og hvitt, i en fantastisk bomullskvalitet. Det er noe subtilt og raffinert over mønsteret og fargekombinasjonen som gir en luksuriøs følelse. Enkelt å kombinere inn i interiøret, og her kan du skape ditt eget uttrykk med våre produkter og produktserier i både Josette og duegrått. Kombiner gjerne med matchende tapet Josette i duegrått og  gardinstoff i ensfarget hvitt, slik somBacall i hvitt.

Mønsteret får sin eksklusive og luksuriøse følelse fra det damaskmønstrede designet, det er stilfullt, tidløst og klassisk, og i vår kolleksjon så finner du garantert noe som matcher, da dette er både moderne og tidløst i design og farge.

Sengesettet kommer også i duck egg blått.

 

Singel: B137cm L 200cm, Dobbel: B200cm L200cm, King: B230cm L220cm, Super King: B260cm L220cm

 

Produktinformasjon:

Artikkel: Josetteduegrå
Materiale: 100% bomull 200TC (trådtetthet)
Farge: Duegrått
Størrelser: Single, Dobbel, King og Super King
Vaskeanvisning: Maskinvask, følg påsydd vaskelapp

 

Tilleggsinformasjon

Størrelse

, , ,