Hopp til innhold
-50%

Lewes gulvteppe i Duck Egg ull (flere størrelser)

kr 1.745kr 9.495

Det er et lekkert gulvteppe her i Duck Egg . Det er slående enkelt i sitt Color Block design, med offwhite og  duck egg farget ull.

Gulvtepper som er bestillingsvare har opptil 16 ukers produksjons og leveringsstid.

Varenummer: I/A Kategorier: , Stikkord:

Lewes gulvteppe i duck egg  ull

Gjør hjemmet dit hjemmekoselig med et fantastisk hyggelige, mykt gulvteppet i ren ull. Det er et lekkert gulvteppe her i Duck Egg blå . Det er slående enkelt i sitt Color Block design, med offwhite og  duck egg farget ull.
For en enkel oppdatering av hjemmet, så er nye gulvtepper en måte å tilføre nye farge og stil. Duck Egg  er en av Laura Ashley sine signaturfarger, som har vært med oss i årtier, en farge du ikke går lei, og som er ganske så anvendelig. Finnes i kolleksjonen i alle uttrykk.
Lewes gulvteppe er vevd, hvert eneste ett er håndvevd av teppevevere så de er alle unike i sitt uttrykk. Teppet kommer i flere størrelser opp til 200*300cm. Lewes finnes også i flere andre fargekombinasjoner. Ønsker du ytterligere fornyelse, så kan nye lampeskjermer være med på å gi et helt nytt inntrykk, slik som Fenn i duck egg silke
Produktinformasjon:
Artikkel: LewesDuck.
Farge:  Duck Egg  og Offwhite
Materiale: 100% Ull
Vaskeanvisning: Luft teppet før det tas i bruk. Profesjonell rens, vi anbefaler på stedet.
NB: Angreretten gjelder kun ved kjøp av lagerførte varer. Bestillingsvarer med leveringstid opp mot 12 uker, er ikke omfattet av angrerett.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

, , , , ,