Hopp til innhold

Kremfarget lampeskjerm i bøttefasong/Drum shade str. 10-16inch.

kr 650

Kremfarget lampeskjerm er både elegant og klassisk på samme tid. Bøttefasong/drum shade gir den et stramt og moderne uttrykk. En kremfarget skjerm er nøytral i så måte, den tar ikke oppmerksomhet fra resten av interiøret og vil fremheve lampen og ikke skjermen.

Varenummer: I/A Kategori: Stikkord:
Kremfarget lampeskjerm i bøttefasong.

Drum shade/bøtteskjerm er både elegant og moderne på samme tid. Vi har den i flere varianter, denne i bomull er slett og det gir et stramt uttrykk. Bøttefasongen gir den et stramt utseende, samtidig som fargen og innsiden, gir den et eksklusivt og luksuriøst uttrykk. Bøtteskjermen finnes i mange farger og størrelser, så her har du mulighet til å ha samme skjerm på alle dine lamper.
Det å velge riktig skjerm, for å få det uttrykket man selv ønsker i sitt hjem, er ingen enkel oppgave. Men vår kolleksjon av lampeskjermer gjør det langt enklere, fra klassiske silkeskjermer til moderne og stramme.

En kremfarget lampeskjerm er nøytral i så måte, den tilpasser seg interiøret og er ikke en farge som man trenger å ta spesielle hensyn til. I tillegg så gir den en viss frihet i fargevalg og valg av lampefot da man har en nøytral farge på skjermen, dette vil bidra til å fremheve lampen og ikke skjermen.

Ønsker du en lampeskjerm med mer klassisk utseende, men fremdeles moderne så er bøtteskjermen Hemsley et godt alternativ.

Produktinformasjon:

Modell: Drum shade/bøtteskjerm
Farge: Kremfarget
Materiale: Ytre: 100% Bomull
Watt: Max 60W, Halogen 42W og LED 9-11W

Skjermmål «Bøtteskjerm»:

• 10 Inch H16cm D25.5cm
• 12 Inch H19.5cm D30.7
• 14Inch H21.5cm D35.5cm
• 16Inch H26cm D40cm

Tilleggsinformasjon

Størrelse

, ,