Hopp til innhold

Hemsley, lyserosa lampeskjerm i plissert silke, flere str

kr 695kr 995

En lyserosa lampeskjerm i plissert silke, gir et eksklusivt og luksuriøst uttrykk og den sarte lyserosa fargen som gjør den elegant og lett.

Varenummer: I/A Kategori: Stikkord: , ,
Hemsley, plissert lyserosa lampeskjerm i silke

Silkeskjerm er både elegant og moderne på samme tid. Spesielt med Hemsley, hvor plisseringen er så tett og leken at den gir et stramt uttrykk. Bøttefasongen gir den et stramt utseende, samtidig som plisseringen myker opp. Hemsley finnes i mange farger og størrelser, så her har du mulighet til å ha samme skjerm på alle dine lamper.

En lyserosa lampeskjerm i plissert silke, gir et eksklusivt og luksuriøst uttrykk, spesielt med den sarte lyserosa fargen som gjør den elegant og lett..

Det å velge riktig skjerm, for å få det uttrykket man selv ønsker i sitt hjem, er ingen enkel oppgave. Men vår kolleksjon av lampeskjermer gjør det langt enklere, fra klassiske silkeskjermer til moderne og stramme.

Vi har andre produkter som vil passe helt utmerket til Hemsley i lyserosa,  slik som gardinstoffet Peonies, eller hva med den lekre PenelopeJean jacquardvevde puten ?

Produktinformasjon

Modell: Hemsley
Farge: Lyserosa
Materiale: Ytre: 100% silke, inner: 100% polyester
Watt: Max 60W, Halogen 42W og LED 9-11W

Skjermmål «Hemsley»:
• 8 Inch H15cm D20cm
• 10 Inch H16cm D25.5cm
• 12 Inch H19.5cm D30.7
• 16 inch H29cm, D 40cm

Tilleggsinformasjon

Størrelse

, ,

Du liker kanskje også…

  • Lyserosa gardinstoff

    Bacall, lyserosa gardinstoff i lin/viskose

    kr 550
    Kjøp