Hopp til innhold
-50%

Lewes gulvteppe i tranebærrød ull (finnes i flere størrelser)

kr 1.750kr 7.750

Det er et lekkert gulvteppe her i tranebærrød ull. Det er slående enkelt i sitt Color Block design, med lys naturfarge og tranebærrød.

Varenummer: I/A Kategorier: , Stikkord:

Lewes gulvteppe i tranebærrød ull

Gjør hjemmet dit hjemmekoselig med et fantastisk hyggelige, mykt gulvteppet i ren ull. Det er et lekkert gulvteppe her i tranebærrød ull. Det er slående enkelt i sitt Color Block design, med lys naturfarge og tranebærrød.
For en enkel oppdatering av hjemmet, så er nye gulvtepper en måte å tilføre ny farge og stil. Et gulvteppe i tranebærrødt, vil i kombinasjon med dine andre interiørartikler sette stemningen for interiøret. Man kan lage det dramatisk, romantisk eller begge deler.
Lewes gulvteppe er vevd, hvert eneste ett er håndvevd av teppevevere så de er alle unike i sitt uttrykk. Lewes finnes også i flere andre fargekombinasjoner og andre størrelser. Ønsker du ytterligere fornyelse, så har vi både tapet, gardinstoff, puter, lampeskjermer med mer, så du kan skape en sammenhengende stil. Sjekk ut de lekre Fenn plissert silkeskjerm i tranebærrødt. Eller hva med våre nydelige tapeter slik som Gosford og Gardinstoff, Gosford tulipaner i tranebærrødt
Produktinformasjon:
Artikkel: Lewestranebær.
Farge:  tranebærrødt og lys naturfarget
Materiale: 100% Ull
Vaskeanvisning: Luft teppet før det tas i bruk. Profesjonell rens, vi anbefaler på stedet.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

, , , ,

Du liker kanskje også…

  • -25%

    Peony Tapestry Cushion

    kr 595
    Kjøp