Hopp til innhold

Gosford, floral tapet med tulipaner i tranebærrødt

kr 895

En floral tapet som Gosford vil gi deg mye glede. Det er flere farger som en kan plukke opp for å matche inn resten av interiøret, fra rødt, lilla, gult og grønt.

Ikke på lager; bestillingsvare.

Varenummer: 113400 Kategori: Stikkord: ,

Gosford, floral tapet med tulipaner. Her i fargen tranebærrød med lilla og grønntoner.

En behagelig og elegant tapet, hvor tulipanene virkelig kommer til sin rett, levende i mønsteret og med en egen friskhet. Tulipaner er en formfull og levende blomst, og i denne formen som den er presentert her, så vil den gi mye liv og glede til rommet. Det er en eng av tulipaner, de har sitt eget liv. En floral tapet som Gosford vil gi deg mye glede. Det er flere farger som en kan plukke opp for å matche inn resten av interiøret, fra rødt, lilla, gult og grønt.

Dette blomstermønsteret finnes også i lilla, og i en strammere mer striglet versjon med enkeltstående tulipaner i den tranebærrøde skalaen. Så her har du valgmulighetene for å få ditt eget tulipanrom, med matchende gardiner og puter. Den er fleksibel så her kan du skifte tilbehør etter årstidene og fremdeles beholde tulipanene som det friske og elegante elementet de er.

Produktinformasjon:

Artikkelnummer : 113400
mønsterrapport: 72,5cm
Farge: Tranebærrød
Størrelse rull: L10m B52cm
Rengjøring:  Tørk av med lett fuktig klut, med mildt vaskemiddel. Ikke bruk sterke vaskemidler.

Vi anbefaler at du bestiller en klipp av tapetet før du tar en avgjørelse, så du får sett hvordan farge og mønster opptrer i ditt hjem.

 

Alle våre tapeter produseres i UK.

Du liker kanskje også…

  • Gosford Floral Linen/Cotton Fabric Cranberry

    Gosford Floral Linen/Cotton Fabric Cranberry

    kr 695
    Kjøp