Hopp til innhold
-50%

Highland check, gardinstoff med ruter i duck egg blå og pistasjgrønt

kr 397,50

Lekkert gardinstoff med ruter, i leken fargekombinasjon av duck egg blå og pistasjgrønt på lys bunn. Sommerlig og friskt.

1.8 på lager

Varenummer: 3662550 Kategorier: ,

Highland check- gardinstoff med ruter i duck egg blå og pistasjgrønt

Lekkert gardinstoff med ruter, i leken fargekombinasjon av duck egg og pistasjgrønt på lys bunn. Sommerlig og friskt. Highland Check er et mønsterdesign fra vår «Ambleside Collection». En kolleksjon som skapt for å skape landsstil og få frem «The English Cottage», men her kommer det i en fargekombinasjon perfekt for norske hytter og hjem, uten at du får en fjellhytte følelse.

Selvsagt har vi også andre fargekombinasjoner av Highland check, som passer perfekt på en fjellhytte, eller et kjøkken i tradisjonell «English Cottage «, selv om alle våre stoffer kan du bruke der du lyster, det er din smak og din stilsans som setter retningen og ikke hvor du bor.

Med våre stoffer i duck egg blått så kan du boltre deg med mønsterkombinasjoner, vi har Awning Stripe i duck egg blå og pistasjgrønt, vi har Iona duck egg blått i både tapet og gardinstoff. Mulighetene er mange for at du skal kunne skape et hyggelig og innbydende interiør med produkter fra vår rikholdige kolleksjon.

 

Produktinformasjon:
Artikkelnummer: 3662550
Farge: Duck Egg blå og Pistasjgrønt
Materiale: 63% Viskose 17% bomull 14% Lin 6% Akryl
Mønsterrapport: 18.5cm
Størrelse: B140cm
Vaskeanvisning: Rens, medium varme på strykejernet.
Vi anbefaler at du bestiller en klippeprøve av gardinstoffet før du tar en avgjørelse, så du får sjekket ut farge og mønster i det rommet du ønsker å fornye.

Tilleggsinformasjon

Stoffrull

,

Du liker kanskje også…