Skip to content
Tilbud!

Garden birds, håndklær i grønt med fugler ( 3str)

kr 156kr 476

Med lekre håndklær i grønt, med mønster av fargerike fugler, så får badet eller toalettet en ekstra dimensjon. Med det vakre mønsteret, så blir håndklærne til bad og håndtørk til en designdetalj.

Nullstill
Varenummer: I/A Kategori:

Garden Birds, håndklær i grønt med fugler

Garden Birds er et av Laura Ashley sine mest populære trykk, og det er fullt forståelig. Disse fargerike fugler, de fjærkledde vennene som sitter på en kvist, er til og bli glad av. Mønsteret kan man nesten assosiere med «lunch atop a skyscraper» fotografiet, arbeidskarene på en jernstang under byggingen av Rockefeller Center i New York.

Med lekre håndklær i grønt, med mønster av fargerike fugler, så får badet eller toalettet en ekstra dimensjon. Med det vakre mønsteret, så blir håndklærne til bad og håndtørk til en designdetalj. For en landlig og romantisk stil, så kan denne være et godt alternativ, den sobre grønne fargen og de lekne fargerike fuglene gjør sitt. I en fantastisk og deilig myk bomullskvalitet. Disse lekre fargerike fuglene kommer også som bord på hvite håndklær.

Fuglene er nok litt mer fargerike, og det er vel det som er sjarmerende med dem, de har sin personlighet og uttrykk. Trykket finnes på flere av våre produkter, fra sengetøy, til bilder, krus og kjøkkenhåndklær og enda mer. Så her er det bare å la seg sjarmere, med et fugletrykk man blir i godt humør av. Kaffen smaker sjeldent så godt, som når man drikker den av et vakkert krus omringet av fargerike fugler, eller oppvasken tørkes med et pent kjøkkenhåndkle, produkter som både er funksjonelle og vakre er ett kjennetegn til vår design.

 

Produktinformasjon:

Artikkelnummer: GBhåndklærgrønn
Farge: Multi, grønn bunn og fargerike fugler i dekorbord.
Materiale: 100% bomull
Størrelse: [Badehåndkle: B70cm L127cm] [Håndhåndkle: B50cm L90cm] [Badelaken: B100cm L150cm]
Vaskeanvisning: Maskinvask, følg påsydd vaskeanvisning

 

Tilleggsinformasjon

Størrelse

, ,