Hopp til innhold

Bacall, sølvgrå lampeskjerm i lin/viskose

kr 395kr 695

For en subtil eleganse, så kan man gå for en lampeskjerm i sølvgrå, den er elegant og diffus i uttrykket. Perlemorsbelagt innside som sørger for et myk belysning når lampen er tent

Varenummer: I/A Kategori: Stikkord: ,

Bacall, sølvgrå lampeskjerm i lin/viskose

Bacall kommer her i lampeskjerm, det er vårt strukturvevde og ensfargede gardinstoff som nå også blir benyttet til lampeskjermer. Dette for at man skal få den komplette og gjennomførte stil mellom gardiner og lampeskjermer, med samme struktur og farge.

For en subtil eleganse, så kan man gå for en lampeskjerm i sølvgrå, den er elegant og diffus i uttrykket. Perlemorsbelagt innside som sørger for et myk belysning når lampen er tent. Denne skjermen vil gli diskre inn i de fleste interiør, og her har du muligheten til å kombinere med gardinstoff i samme uttrykk og fargetone Bacall sølvgrått gardinstoff.

Lampeskjermen kommer i flere størrelser, og finnes i andre fargeutførelser. Bacall lampeskjerm er en empireskjerm, en bøtteskjerm som er skrånet, hvor toppen er smalere enn bunnen. Fremdeles stram og moderne, men litt mykere i uttrykket enn en ren bøtteskjerm.

Produktinformasjon:

Våre lampeskjermer har justerbart feste, den kan brukes til både stor og liten sokkel, og den kan snus så du kan bruke den som skjerm i taket og på leselampen. ( med unntak av de mindre størrelsene, slik som 5inch. som er lampettskjerm, og 8inch som er en mindre skjerm)

Artikkel: Bacallsølvskjerm.
Materiale: Viskose 83% Lin 17%, metall og papp
Watt: Vi anbefaler en 42W halogen, eller LED 6W GLS. Max er 60W
Vaskeanvisning: Børst av med en tørr klut.

Skjermstørrelser Bacall skjermer:

•   5 Inch: H8cm, Bunn Dia12.8cm, Topp Dia.12cm
•   8 Inch: H14cm, Dia21cm
• 10 Inch: H20cm, Bunn Dia.26cm, Topp Dia.18.5cm
• 12 Inch: H26cm, Bunn Dia.31cm, Topp Dia.21.5cm
• 14 Inch: H29.5cm, Bunn Dia.35.5cm, Topp Dia.24.3cm
• 16 Inch: H36.5cm, Bunn Dia.40.5cm, Topp Dia.26.5cm»

NB: Angreretten gjelder kun på lagerførte varer, varer som ved bestilling genererer leveransetid på opptil 12 uker, omfattes ikke av angreretten.

 

 

Tilleggsinformasjon

Størrelse

, , , , ,