Hopp til innhold

Bacall, lyserosa gardinstoff i lin/viskose

kr 550

Bacall lyserosa gardinstoff, gir deg et svalt og romantisk uttrykk. Stoffets struktur og behagelige farge gir det lille ekstra som du trenger i et interiør. Dette er en sval farge, som i gardinstoffets struktur blir et friskt innslag.

4 på lager

Varenummer: 3720130 Kategori: Stikkord: ,

Bacall, lyserosa gardinstoff

Bacall gardinstoff, er vårt lette og strukturvevde, ensfargede stoff til gardiner og puter. Dette gardinstoffet i lin/viskose blanding har en nydelig og raffinert veving. Strukturen innehar både fine og grove elementer på samme tid, og bærer preg av å inneholde lin. Bacall faller veldig pent, og er et elegant ensfarget gardinstoff.

Bacall lyserosa gardinstoff, gir deg et svalt og romantisk uttrykk. Stoffets struktur og behagelige farge gir det lille ekstra som du trenger i et interiør. Dette er en sval farge, som i gardinstoffets struktur blir et friskt innslag. Lyserosa er sart, og her kan du spille på det nostalgiske og det romantiske, eller kjøre det mot det stramme og minimalistiske. Vi har tilbehøret til begge retninger.

Bacall finnes i flere farger, og kommer også i lampeskjermer i noen av fargene, så du kan matche med samme struktur både i gardiner, lift og lampeskjerm. For lampeskjerm i Bacall lyserosa, eller du kan kombinere med Hemsley lampeskjerm i silke. Kolleksjonen vår inneholder den lyserosa fargen i flere artikler, så her kan du få det du trenger for å innrede et rom, blant annet gulvtepper slik som Lewes gulvteppe i lyserosa ull

 

Produktinformasjon:

Artikkelnummer: 3720130
Materiale: 83% Viskose 17% Lin
Mønsterrapport: N/A
Farge: lyserosa
Størrelse: B140cm, selges pr m.
Vaskeanvisning: Vi anbefaler rens.

NB. Vi anbefaler at du bestiller en klippeprøve før du bestemmer deg, så du får sett farge og struktur i rommet du ønsker. Gardinstoff/metervare er å anse som en spesialbestilling, da vi klipper og bestiller i henhold til dine mål. Dette er da ikke omfattet av angreretten.

Du liker kanskje også…