Viser 1–60 av 111 resultater

Tapet- eksklusiv, engelsk designtapet

Bestill tapetprøver

Med eksklusive tapet fra Laura Ashley skaper du enkelt store forandringer. Ta en titt på våre mønstrede, stripete og ensfargede tapeter. Uansett om du bare skal tapetsere ett rom eller pusse opp hele huset, har Laura Ashley det rette tilbehøret for et vellykket resultat.

Velg fra vår store tapetkolleksjon med 280 forskjellige tapetartikler. Tapetsortimentet nedenfor inneholder alle tenkelige fargekombinasjoner, mønstre og motiver.

Kanskje kunne du tenke deg et lekkert tapet med blomstermønster? Et lite interiørtips når det gjelder tapet: Skap et stilrent uttrykk ved å matche tapetet med våre vakre og eksklusive stoffer.

Alle tapeter fra Laura Ashley er fuktbestandige og vaskbare. Det betyr at produktene kan brukes i rom som er utsatt for fukt, f.eks. kjøkken. Rommet hvor tapetet skal brukes, bør imidlertid være godt ventilert. Dette for å øke tapetets levetid og kvalitet. Samt for å minimere risikoen for eventuell fuktdannelse.

Alle våre tapeter kan tørkes av med en fuktig klut. Vi fraråder imidlertid bruk av sterke eller etsende rengjøringsmidler. Slike rengjøringsmidler kan skade materialet. Noe som i sin tur kan forårsake misfarging eller ødelegge tapetets motiv/mønster. Bruk derfor kun en ren, fuktig klut for å fjerne smuss på tapetet.
Noen tapeter med veldig detaljert mønster er perfekte som fondtapet.

Oppsetting

Våre tapeter kommer i to varianter vevd papirtapet og non woven paper. De har to forskjellige måter for oppsetting på vegg.

Vevd papirtapet

her skal limet påføres tapetens bakside, er du uerfaren så trenger ikke tapetet lengre tid til å fuktes enn den tiden du bruker på å påføre limet.

Mål opp en høyde av gangen, påfør lim på baksiden og heng den direkte opp på veggen. Vi anbefaler at du vatrer opp og gjerne begynner midt på veggen for best mulig resultat.

Legg tapeten i mønsterrapport kant i kant, stryk over. Blir det bobler så vent til den er tørket før du foretar deg noe. Da papir ekspanderer når det er fuktig, så vil som oftest boblene forsvinne når de tørker. Skulle de ikke det, så skjær et snitt med en skarp kniv og legg lim innunder.

Non Woven

Her skal limet påføres veggen, ta en og en lengde og legg kant i kant i mønsterrapport, stryk over å la den tørke.

Vi anbefaler at veggen du skal tapetsere har samme farge som bunnfargen på tapeten. Denne for at eventuelle gliper i skjøt ikke skal synes om de skulle oppstå.

Vi anbefaler at du bruker vårt tapetlim til oppsetting.

Alle tapeter som tilhører samme batch, er trykt samtidig og har derfor ikke fargeavvik. Hvert tapet er stemplet med et unikt produksjonsnummer. Kontroller derfor alltid at serienummer og batch stemmer overens før du bryter produktemballasjen. Stempelet er en garanti mot fargeavvik. Fjern stempelet før du skjærer til tapetet.

Filter products Showing 1 - 60 of 111 results
Price
Order By
New
New
New
New
New
New
New
New
New
New
-50%
New
New
New
New
New
New
-50%
-80%
-78%
-80%
-80%
-50%
-50%
-80%
-50%
-50%