Viser 1–60 av 67 resultater

Taklamper og lysekroner

Innendørsbelysning er en viktig del av hjemmeinnredningen. En ny taklampe kan gi innredningen et stilfullt uttrykk. Laura Ashley sin design er tuftet på engelske tradisjoner. Dette er noe som bringes videre når det klassiske og moderne forenes, noe som gjenspeiler seg i vår belysningskolleksjon.

Uansett hvilket rom du skulle ønske å ha en taklampe, lysekrone eller en pendel, så har vi utvalget i vår kolleksjon.

Om du ønsker deg en staslig lysekrone med prismer i hallen, en liten pendel i hjørnet av stuen. Eller hva med en stram og moderne lampe i glass og krom over spisebordet ?, så har vi dem alle i sortimentet.

En moderne og stram versjon i krystall og krom, eller en klassisk og tradisjonsbundet i kremfarget metall og krystall. Uavhengig av om du ønsker å gå for det moderne og stramme, eller det klassiske og tradisjonsbunnet, så har vi taklamper som passer inn i alle stilarter.

Leveringstid: Vi har store deler av Laura Ashley sin belysningskolleksjon tilgjengelig for våre kunder. En del av dem er på bestilling, noe er på lager både i Oslo og  i UK,så vil de bli levert første varelevering etter bestilling, noe som gir en leveringstid på 2-4 uker

.

Du vil bli kontaktet av kundeservice etter at bestillingen er lagt, med hva du kan forvente av leveringstid. Noen av våre lamper lages på bestilling, og kan derfor ha lengre leveringstid.

Filter products Showing 1 - 60 of 67 results
Price
Order By
-40%
kr 3.500 kr 2.100