Hopp til innhold

Mayfair- Hvitt sengesett med brodert duegrå kanting

kr 1.295kr 2.295

Et hvitt sengesett med brodert duegrå kanting, sofistikert og elegant. I en fantastisk myk og deilig bomull som vil være en sann nytelse å sove i.

Med singel følger 1 Oxford putetrekk, med dobbel/king og super king medfølger 2 Oxford putetrekk

Varenummer: I/A Kategori:

Mayfair- hvitt sengesett med brodert duegrå kanting

Elegant og raffinert er Mayfair sengesett, den rene hvite bomullen med den eksklusive broderte kantingen i duegrått gjør dette til en drøm å legge seg i. Et delikat sengesett med brodert duegrå kanting blir sofistikert og elegant, og glir lett inn i de fleste interiør. Det krever ikke mye av omgivelsene, men med den lille detaljen som den broderte kantingen er så gir det et raffinert uttrykk.
En nydelig og myk bomullskvalitet som er som en drøm mot huden, garantert for en god natts søvn.
Ønsker du å videreføre stilen, så har vi interiørartikler i både hvitt og duegrått som kan matche, for å skape det komplette interiør i ditt soverom. Elegant med kombinasjonen av vårt ikoniske Josette mønster i duegrått og hvitt, slik som i dette tapetet. Som du igjen kan matche med noen av våre ensfargede gardinstoffer, om du vil ha silke eller lin, så har vi begge deler i kolleksjonen.
Produktinformasjon:
Artikkel: MayfairDueg.
Materiale:100% Bomull
Størrelse: Enkel: B137cm L200cm, Dobbel: B200cm L200cm, King: B230cm L220cm og Super King: B260cm L220cm] Putetrekk: Oxford 50*75cm
Vaskeanvisning: Maskinvask på 40C, tørketrommel på medium varme. Følg vaskeinstrukser på påsydd vaskelapp.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

, , ,