Hopp til innhold

Apple Blossom, tapet med epleblomster i duck egg

kr 895

Denne vakre tapeten, Apple Blossom, med mønster av duck egg fargede epleblomster på hvit bunn, er frisk og delikat i fargeuttrykket.

Ikke på lager; bestillingsvare.

Varenummer: 113367 Kategori:
Apple Blossom, tapet med epleblomster i duck egg

Mønsteret som bringer vår og sommer hele året, de delikate epleblomstene og den deilige duck egg blågrønne fargen, gir en elegant lød til interiøret. Denne vakre tapeten med mønster av duck egg fargede epleblomster på hvit bunn, er frisk og delikat i fargeuttrykket. Perfekt for et rom du ønsker skal være lunt, gjøre deg glad. 

At det er vårlig og vakkert er det ingen tvil om, og litt duck egg har alltid vært oppløftende, og tidløst.

 Oppsetting:

Paste the Wall eller Non woven papirtapet, er den enkleste måten å sette opp tapet, du tar lim på vegg, henger den opp kant i kant og lar den så tørke. Enkelt å sette opp, og enkelt å fjerne om du skulle ønske et nytt uttrykk. Vi anbefaler at du benytter deg av vårt tapetlim til oppsetting, hvis ikke benytt deg av lim til papirtapet.

 

Produktinformasjon:

Artikkelnummer:113367
Farge: Duck Egg på hvit bunn
Mønsterrapport: 52cm
Materiale: Non woven paper. Her skal lim på vegg, og ikke på tapetens bakside.
Størrelse: B52cm, rullens lengde er 10m
Vaskeanvisning: Tørk av med lett fuktet klut, med mildt vaskemiddel. Benytt deg ikke av sterke vaskemidler med blekning eller lignende.

Vi anbefaler at du bestiller en klipp av tapetet før du bestemmer deg, så du får sett farge og mønster i rommet du ønsker å tapetsere.

Alle våre tapet produseres i UK.