Viser alle 10 resultater

Putevar

Våre sengesett, er som resten av Laura Ashley sin designfilosofi, det skal være funksjonelt og det skal være vakkert.

Sengesettene designes som en helhet, som skal matche med det resterende av interiøret. Sengetøy er noe vi tilbringer mesteparten av tiden vår i, da er det viktig at det er av god kvalitet. At våre sengesett i tillegg er vakre å se på, er bare en bonus.

Vi har putevar i to forskjellige modeller, Oxford og Housewife. Det vil variere hvilken modell som er til hvilket sengesett.

Flere av våre design på sengetøy er inspirert av våre tapeter og gardinstoffer, så her kan du skape en lun oase, med gardiner i samme design, eller samme farge. Kombinasjonsmulighetene er mange, og det er noe i, at en rolig og avslappende atmosfære, gir bedre søvn. I tillegg så er det noe eget med å legge seg i deilig bomullsateng, eller legge hodet sitt ned på en pute med putevar av høy trådtetthet, sistnevnte øker følelsen av luksus enda noen hakk.

Prikken over i`en er selvsagt å matche det hele med et komplementerende sengeteppe, der har vi også en rikholdig kolleksjon. Våre sengetepper kommer i farger som lett lar seg kombinere med våre sengesett, og andre interiørprodukter.

Filter products Showing all 10 results
Price
Order By
-30%